DAT! TV

Start cursus DAT! TV: week 37 in september 2019 (cursus bestaat uit 19 lessen)

DAT! TV cursus DAT!school

Bij DAT! TV verzamelen we verborgen verhalen met de camera en gaan de leerlingen op onderzoek uit. Kinderen leren samenwerken als redactieteam op de DAT!redactie en maken ook de verschillende functies vóór en achter de schermen mee. Dit allemaal onder leiding van professionals die ervaring hebben in de film- en tv-wereld. Ter afsluiting van de cursus is er een speciaal première-event van de gemaakte productie Verborgen Verhalen, inclusief rode loper.

14:00 - 16:00 8 - 12 jaar 19 lessen + première-event/eindpresentatie €250,-

Hieronder kunt u het inschrijfformulier downloaden. U kunt het ingevulde formulier mailen naar inschrijven@datschool.nl.

Docenten/makers

Lesdata

Download hier de lesdata voor de cursus DAT! TV voor 2019.

Jongerencultuurfonds en Stadspas
Heeft u een minimuminkomen? Kijk op de website van het Jongerencultuurfonds en Stadspas om te kijken wat de mogelijkheden zijn om (een deel van) het lesgeld te laten vergoeden.

Voor alle vragen over de cursussen, lesgeld en betalingen kunt u mailen naar joke@datschool.nl.

NB: De cursus vindt doorgang onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.