De DAT!school groeit, ontwikkelt en zorgt voor zichzelf. Echter kunnen wij uw financiële hulp goed gebruiken. Waar wij precies voor sparen hebben we op een rijtje gezet:

• Theatergordijnen

• Keyboard

• Richtmicrofoon

• Camera

• Geluidsisolatie

Het is niet voor ieder gezin vanzelfsprekend om de lessen bij de DATschool te kunnen betalen. Financieel gezien is het ondanks de hulp van Stadspas en Jongerencultuurfonds nog steeds een drempel. Wilt u een gezin steunen door te doneren zodat een Amsterdams kind zich kan ontwikkelen op de DATschool? Zet dan bij de overige opmerkingen ‘donatie lesgeld’. Dan kunnen wij nog meer kinderen in Amsterdam-Noord blij maken met uw gift.

U kunt doneren op Stichting DATschool (NL54 INGB 0004 2099 15).

Heel hartelijk dank namens het gehele DATteam

Dit filmpje werd bedacht én gemaakt door Groep D1 in seizoen 2017 - 2018. In beeld ziet u onze leerling Lucas!