In het theaterseizoen 2019 – 2020 (vanaf september) gaan wij nog meer verhalen verspreiden door familie-/jeugdvoorstellingen te programmeren! Ver hoef je er niet voor te reizen want dit doen we een deur verder bij de buren van Dansmakers Amsterdam (Gedempt Hamerkanaal 203), in de mooie grote zaal die jullie kennen van de eindvoorstellingen. Wij hebben ongelooflijk veel zin om uit te breiden naar DAT! Theater, de theaterdeuren voor jullie te openen en alle Noorderlingen te verrijken met herkenbare, fantasierijke, grappige, spannende of verborgen verhalen.

De eerste voorstelling vindt plaats op zondag 15 september. Dit is de voorstelling JUNI van theatergezelschap Hermans weet Raad (met DAT! docente Canick Hermans!), geregisseerd door Eva van der Gucht. Kom je kijken?

Flyer JUNI.jpg

JUNI (6+) - Hermans weet Raad


Zondag 15 september 15:00 uur

Pien is achtergelaten in de ballenbak, omdat ze haar eigen feestje heeft verpest. Ze moet maar even nadenken over wat ze heeft gedaan. 'Helemaal niks!', vindt ze zelf. Toch zit ze helemaal alleen tussen de ballen. Saai! Maar dan schiet er een bal omhoog en beginnen de ballen te bewegen. Is dat een voet? Wat gebeurt daar onder de ballen?

Hermans weet Raad beschrijft met JUNI een vluchtige ontmoeting tussen twee verschillende werelden. Hoe vanzelfsprekend is de kijk op je eigen wereld en wat gebeurt er als alles ook anders kan zijn dan je had verwacht? In een tijdperk waarin alles zomaar wordt gezegd en gedaan, laat Hermans weet Raad op een beeldende, dynamische en lichtvoetige manier zien dat daar soms ook consequenties aan verbonden zijn.

Een magische, muzikale voorstelling over een onwaarschijnlijke vriendschap in een bak met meer dan 10.000 gekleurde ballen.

Tekst & Spel: Canick Hermans, Tanja de Raad
Regie: Eva Van der Gucht
Muziek: Peer Thielen
Decor: Tanja de Raad, Bart de Raad
Ontwerp Flyer: Tanja de Raad, Georges Hendriks

Binnenkort vind je hier meer informatie over de voorstellingen en kaartverkoop.