Laat je zien, laat je horen / by Dat!school

Een cursus vol muziek-, beeldende kunst-, film- en theaterlessen voor kinderen van 7 t/m 12 jaar, bij jou in de buurt! Dit schooljaar weer vanaf februari 2019!

Wat is het?

Ga lekker aan de slag met film, theater, beeldende kunst en muziek. Alles komt voor jou aan bod. We werken toe naar superleuke presentaties. Daarin laat iedereen zich zien en horen! Je krijgt les in muziek, theater, kunst en film in een buurthuis bij jou in de buurt.

Laat je zien, laat je horen is een cursusaanbod van Noordje/Kazerne Z, DAT!school en Muziekschool Amsterdam Noord.

Cursussen

Tijdens deze cursus van ca. 20 lessen volg je steeds een reeks van 5 lessen beeldende kunst, 5 theater-/filmlessen en 5 muzieklessen. De volgorde ligt niet vast, maar alles komt voor jou aan bod! We gaan ook met elkaar op excursie naar bijvoorbeeld een theater-/muziekvoorstelling of tentoonstelling in een museum. Natuurlijk kunnen ouders en familie aan het eind van de cursus zien wat iedereen heeft geleerd en gemaakt!

• Iedere dinsdag (1e les op 5 februari 2019) in Huis v/d Wijk Waterlandplein van 15:45-17:15 uur.

• Iedere vrijdag (1e les op 8 februari 2019) in Huis v/d Wijk De Meeuw van 15:30-17:00 uur.

Extra aanbod van de Muziekschool: cursus percussie:

• Iedere woensdag (1e les op 6 februari 2019) in Huis v/d Wijk de Evenaar van 15:15-16:45 uur.

In de schoolvakanties en op feestdagen is er geen les.

Voor meer informatie en inschrijven, ga naar www.laatjezienlaatjehoren.nl.*

Let op: de cursus is begin februari al van start gegaan. Bij late aanmeldingen wordt in overleg gekeken of het nog mogelijk is om in te stromen op een later moment in de cursus. Neem contact op via inschrijven@laatjezienlaatjehoren.nl.

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam en Jongerencultuurfonds Amsterdam.

LZLH Voorkant.png