Lessen bij de DAT!school

Bij de DAT!school leer je alles over verhalen vertellen met theater en film als middel. Elke week krijg je les in acteren, dansen, zingen en filmmaken. De eindvoorstellinggroepen krijgen elke week theaterles met wisselende masterclasses. Dit zijn gastlessen vanuit verschillende disciplines zoals spoken word, mime, script schrijven of muziek.

De cursussen zijn breed opgezet en laten alle aspecten van de disciplines aan bod komen: van idee tot uitvoering. Er is zo ruimschoots de kans om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Aan het eind van het jaar brengen de groepen gezamenlijk een voorstelling op de planken waarin alle disciplines voorbij komen. Daarnaast zijn er elk jaar diverse workshops en projecten. De mogelijkheid om kortere cursussen te volgen is ook mogelijk. Deze groepen sluiten af met een eindpresentatie.

Er zijn lesprogramma┬┤s voor verschillende leeftijdsgroepen en niveaus. De kinderen komen altijd bij leeftijdsgenootjes in de groep. Je werkt samen met leeftijdgenoten onder begeleiding van professionele docenten. Plezier, creativiteit en leren in een ontspannen sfeer staat bij de DAT!school altijd voorop!

logo'sAFK-JCF-Combi.jpg