Nieuw! 2 korte lesblokken, vanaf 4 jaar / by Dat!school

Op woensdag 7 november 2018 starten we met twee nieuwe lesblokken, voor kinderen tussen de 4 en 9 jaar. Het gaat hier om korte blokken van 12 lessen.

Lestijden

• W1: 14:15-15:15 (4-6 jaar) €95,- 12 lessen + eindpresentatie

• W2: 15:15-16:30 (7-9 jaar) €115,- 12 lessen + eindpresentatie

Voor meer informatie over inschrijven, klik hier.

Docente

De lessen worden gegeven door Canick Hermans. Canick is theaterdocente van de DAT!school en werkzaam als actrice en stemactrice. Met haar eigen theatergezelschap Hermans weet Raad speelt ze de jeugdvoorstelling 'JUNI', geregisseerd door Eva van der Gucht. Haar stem is te horen in verschillende series en films. Ook begeleidt en coacht ze kinderen die in Nederlandse series en films spelen. "Het leuke aan acteren vind ik dat je de wereld door de ogen van iemand anders kan bekijken en die kijk op de wereld vervolgens weer aan je publiek kan doorgeven." Canick is een bevlogen maakster met ruime ervaring en expertise met de allerkleinste theatermakertjes.