Nieuwe korte blokken vanaf juni 2019 / by Dat!school

index.jpg

Op woensdag 5 juni 2019 starten we weer met nieuwe korte lesblokken, voor kinderen tussen de 4 en 9 jaar. Het gaat hier om korte blokken van 6 lessen, waarin leerlingen basislessen krijgen in theater. De elementen zang, dans en storytelling zijn onderdelen van deze basiscursus. Kennismaking met theater en oriënteren op verhalen vertellen vormen het uitgangspunt van de basisgroep. De cursus wordt afgesloten met een eindpresentatie in de laatste les.

Lestijden

Woensdag
Groep W1         14:45 – 15:30    basisschoolgroep 1, 2 & 3       €50,-   zes lessen incl. eindpresentatie
Groep W2         15:30 – 16:45 basisschoolgroep 4, 5 & 6      €60,-   zes lessen incl. eindpresentatie

U kunt het ingevulde formulier mailen naar inschrijven@datschool.nl.

Docente
De lessen worden gegeven door Canick Hermans. Canick is theaterdocente van de DAT!school en werkzaam als actrice en stemactrice. Met haar eigen theatergezelschap Hermans weet Raad speelt ze de jeugdvoorstelling 'JUNI', geregisseerd door Eva van der Gucht. Haar stem is te horen in verschillende series en films. Ook begeleidt en coacht ze kinderen die in Nederlandse series en films spelen. "Het leuke aan acteren vind ik dat je de wereld door de ogen van iemand anders kan bekijken en die kijk op de wereld vervolgens weer aan je publiek kan doorgeven." Canick is een bevlogen maakster met ruime ervaring en expertise met de allerkleinste theatermakertjes.

Voor meer informatie, klik hier.

canick.jpg