DAT! op Noorderparkfestival / by Dat!school

Noorderparkfestival DAT!school

DAT! is dé jeugdtheater- en filmschool in Amsterdam-Noord. Bij DAT! leer je alles over verhalen vertellen. Tijdens het Noorderparkfestival op zondag 8 september worden een paar van deze verhalen gespeeld door leerlingen en docenten. Kom je kijken?

 De line up:

Optreden Magne en zijn maatjes (uit groep Z3)

Magne is leerling bij DAT! en verzorgt tijdens het Noorderparkfestival een muzikaal optreden met zijn maatjes uit zijn groep bij DAT!school.

Dansperformance Yarmill Kromhout

Yarmill Kromhout is een freestyle danser, choreograaf en dansdocent bij DAT! die zich verdiept in muzikaliteit en ontwikkeling van eigen stijl. Zijn specialismen zijn hiphop, urban, afro en moderne dans. Hij houdt ervan te experimenteren in verschillende stijlen.

Korte compilatie van de voorstelling FOKT OP! van groep V2

Titel:                    FOKT OP!
Regie:                  Suzanne Klein
Thematiek:         pubers, identiteit, realityserie

Pubers. Die fokt op pubers! Iedereen kent ze wel. Ze zijn agressief, sloom, ze stinken, ze slaan met deuren, vreten je koelkast leeg en zijn getrouwd met hun telefoon. Ouders raken overspannen en sturen ze ten einde raad naar realityserie FOKT OP! Daar worden ze geconfronteerd met andere fokt op pubers en bovenal met zichzelf.

Voorstelling Jij ook van mij? van groep V3

Titel:                    Jij ook van mij?
Regie:                  Onyema Onwuka
Thematiek:         relaties, seks&drugs en identiteit

Als ik van jou ben, ben jij dan ook van mij? Als ik van jou hou, hou jij dan ook van mij? Wat verwachten we eigenlijk van de ander? Waar ligt mijn eigen verantwoordelijkheid in dit web van ego’s, dromen, grappen, maskers, relaties, goede bedoelingen, verdriet en geluk?

“Jij ook van mij” is een montagevoorstelling waarin 10 personages hun identiteit en hun grenzen ontdekken binnen diverse relaties, met anderen, en uiteindelijk met zichzelf.