Nieuw! Productiegroep 18-25 jaar / by Dat!school

Op maandag 12 november 2018 starten we met een jongerenproductiegroep op maandagen (18 – 25 jaar). Er wordt hierbij toegewerkt naar de eerste DAT!jongerenproductie in deze leeftijdscategorie. De jongeren maken een professionele productie onder leiding van regisseur/actrice/theatermaakster Soumaya Ahouaoui.

Lesinformatie

M4 19:00-21:00 18-25 jaar €500,-
Heel seizoen theaterlessen, repetities en theaterproductie maken.

Docente/regisseur

Actrice/theatermaakster Soumaya Ahouaoui speelt momenteel in de voorstelling ‘Melk en Dadels’ van Rose Stories en Daria Bukvić. Soumaya is een bevlogen theatermaakster, die zelf ook als jongere is begonnen met theatermaken en hier haar beroep van heeft gemaakt.

Soumaya gaat een repetitieperiode in met een groep jongeren om gezamenlijk tot een productie te komen, die gebaseerd zal zijn op eigen en andermans verhalen. Deze DAT!jongerenproductie gaat van start met Soumaya als ambassadeur van de DAT!school.

Voor meer informatie over inschrijven, klik hier.