Volwassenengroep (18+)

Start nieuwe cursussen: maandag 16 september 2019 (cursus bestaat uit 14 lessen)

Vanaf 16 september starten actrice Soumaya Ahouaoui en theatermaker Denice de Muynck weer met nieuwe theaterlessen voor 18 jaar en ouder. Via improvisatie, tekst schrijven en elementair spel gaan we samen theater maken. Wil je leren waar in het theater je krachten liggen en hoe die in te zetten tijdens het spelen? Maar ook zelf maken en performen? Meld je dan bij ons aan voor de maandagavonden.

Elke maandag
Maandagavond 19:00 – 21:00 €175,- (14 lessen incl. eindpresentatie)

Docenten

Actrice/theatermaakster Soumaya Ahouaoui speelt momenteel in de voorstelling ‘Melk en Dadels’ van Rose Stories en Daria Bukvić. Soumaya is een bevlogen theatermaakster, die zelf ook als jongere is begonnen met theatermaken en hier haar beroep van heeft gemaakt.

Denice de Muynck studeert theatermaken/regie aan de Toneelacademie Maastricht. Met haar achtergrond als Neerlandica heeft ze een grote liefde voor taal en mooie verhalen. Met spelers duikt ze graag in bestaande, maar ook eigen verhalen. Door energieke en veelzijdige lessen zoekt ze naar de universele thema’s die iedereen wel ergens aanraken. Spelplezier en samenspel staan voorop bij haar lessen op de maandagavond.

Hieronder kun je het inschrijfformulier downloaden. Je kunt het ingevulde formulier mailen naar inschrijven@datschool.nl.

Lesdata

Download hier de lesdata voor de volwassenengroep voor 2019.

Voor alle vragen over de cursussen, lesgeld en betalingen kun je mailen naar joke@datschool.nl.

NB: De cursussen vinden doorgang onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.