Basisgroep

Start nieuwe cursussen: week 37 in september 2019 (cursus bestaat uit 12 lessen)

Korte cursussen waarin onze jongste leerlingen basislessen krijgen in theater. De elementen zang, dans en storytelling zijn onderdelen van deze basiscursus. Kennismaking met theater en oriënteren op verhalen vertellen vormen het uitgangspunt van de basisgroep. De cursus wordt afgesloten met een eindpresentatie in de laatste les.

Woensdag
Basisgroep 1: woensdagmiddag 14:30 – 15:15 (basisschoolgroep 1 & 2) €95,- (12 lessen incl. eindpresentatie)
Basisgroep 2: woensdagmiddag 15:15 – 16:30 (basisschoolgroep 3 & 4) €115,- (12 lessen incl. eindpresentatie)

Hieronder kunt u het inschrijfformulier downloaden. U kunt het ingevulde formulier mailen naar inschrijven@datschool.nl.

Lesdata

Download hier de lesdata voor de basisgroepen voor 2019.

Stadspas
Heeft u een minimuminkomen? Kijk op de website van Stadspas om te kijken wat de mogelijkheden zijn om (een deel van) het lesgeld te laten vergoeden.

Voor alle vragen over de cursussen, lesgeld en betalingen kunt u mailen naar joke@datschool.nl.

NB: De cursussen vinden doorgang onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.