DAT! is een jeugdtheater- en filmschool in Amsterdam-Noord. Kinderen en jongeren vanaf 4 jaar kunnen hier lessen volgen in spel, zang, dans en film. De lessen worden gegeven door professionele acteurs, zangers, dansers, choreografen, schrijvers en filmmakers.

Op jonge leeftijd kennismaken met theater prikkelt de fantasie, bevordert de creativiteit en zorgt ervoor dat kinderen van elkaar, zichzelf en de wereld om hen heen kunnen leren. Bij DAT! kunnen kinderen en jongeren zich ontwikkelen als verhalenverteller door middel van theater of film. Ook andere disciplines zoals mime, dans, schrijven, fashion of spoken word worden ingezet. Dit om creativiteit, het verzamelen van verhalen en theater leren maken te stimuleren.

DAT! gelooft in positieve groei – alleen én samen – met het idee dat je leert en groeit van elkaars verhalen. Niet voor niets bieden wij dan ook masterclasses in muziek, filosofie en stand-up comedy, omdat het ontwikkelen van veelzijdige interesses uitmondt in brede talentontwikkeling en het creëren van wereldwijze wezens.

Ons doel is niet om van iedereen professionele acteurs te maken, maar als je wordt wie je bent en gelukkig bent met wat je doet, dan zou dat fantastisch zijn. Als DAT! een bijdrage heeft geleverd aan jouw persoonlijke ontwikkeling, dan is DAT! zinvol.
— Myrna Versteeg (directeur DAT!school)

DAT!NIEUWS

logo'sAFK-JCF-Combi.jpg