Lessen in spel, dans, zang en film voor jongeren van 7 t/m 21 jaar

 

De DAT!school - De Amsterdamse Theater- en filmschool - is dé jeugdtheater- en filmschool in Amsterdam-Noord. Kinderen en jongeren van 7 t/m 17 jaar kunnen hier lessen volgen in spel, zang, dans en film. De lessen worden gegeven door professionele acteurs, zangers, dansers, choreografen, schrijvers en filmmakers. DAT!school zet cultuureducatie in als middel om jongeren te leren en te laten ervaren, op een open manier naar de wereld te kijken en verbinding aan te gaan met andere culturen.

De cursussen zijn breed opgezet en laten alle aspecten van de disciplines aan bod komen: van idee tot uitvoering. Er is zo ruimschoots de kans om talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Bij de DAT!school leer je alles over theater en film. Elke week krijg je les in acteren, dansen, zingen en filmmaken.

Aan het eind van het jaar brengen de groepen gezamenlijk een voorstelling op de planken waarin alle disciplines voorbij komen. Daarnaast zijn er elk jaar diverse workshops.

Je werkt samen met leeftijdgenoten onder begeleiding van professionele docenten. Plezier, creativiteit en leren in een ontspannen sfeer staat bij de DAT!school altijd voorop!