Productiegroep

Let op: wilt u uw kind opnieuw inschrijven voor een volgende cursus dan dient u een nieuw inschrijfformulier in te vullen en op te sturen. Uw kind wordt niet automatisch heringeschreven.

Start nieuwe cursussen: week 37 in september 2019 (cursus loopt tot april 2020)

Met een productiegroep werken leerlingen samen met een regisseur toe naar een eigen verhaal. Er worden specifieke gastdocenten uitgenodigd die diverse masterclasses geven zoals viewpoints, breakdancing, fashion, tekst schrijven, spoken word en filosofie. Vanuit verschillende disciplines kan een verhaal verteld worden. De eindvoorstelling vindt plaats in de theaterzaal van Dansmakers.

Vrijdag
Groep V1(VOL!) 17:00 – 20:00    brugklas              €550,-   heel schooljaar + eindvoorstelling
Groep V2            17:00 – 20:00    2e klas                 €550,-   heel schooljaar + eindvoorstelling
Groep V3 17:00 – 20:00    vanaf 3e klas      €550,-   heel schooljaar + eindvoorstelling

Docenten/regisseurs

Hieronder kunt u het inschrijfformulier downloaden. U kunt het ingevulde formulier mailen naar inschrijven@datschool.nl.

Lesdata cursusjaar 2019/2020

Download hier de lesdata voor de productiegroepen voor het cursusjaar 2019/2020.

Jongerencultuurfonds en Stadspas
Mensen met een minimuminkomen kunnen het lesgeld, of een deel hiervan, vergoed krijgen door het Jongerencultuurfonds. Heeft u een Stadspas dan is het mogelijk om lessen te volgen bij ons via de Stadspas.

Voor alle vragen over lesgeld en betalingen kunt u mailen naar joke@datschool.nl.

NB: De cursussen vinden doorgang onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.